Vælg en side

Træning uden mål, er som at køre bil med bind for øjnene!

Eller som elitesvømmeren Natalie Coughlin siger:

Without goals, training has no direction

Mine mål er derfor:

Inden december 2017:

  • Tabe 6 kilo, målvægt 76 kilo
  • Løbe en coopertest på xx minutter
  • Gennemføre tre runder af min modificeret udgave af Viking 100 på 10 minutter
  • Få synligt vaskebræt

Mål i 2018: 

  • Løbe et Marathon
  • Stille op til en Crossfit konkurrence
  • Gennemføre Spartan Island 24-timers OCR løb i december

Som Arnold siger:

Min plan for at nå målene:

Jeg har næsten altid trænet. Min jeg har også altid holdt pauser. Laaaange pauser og så er det svært at komme op på hesten igen. denne gang vil jeg gøre noget helt andet end jeg plejer. Jeg vil tage mig den luksus at få hjælp fra en personlig træner. Han skal hjælpe mig med at holde fokus og skabe fremdrift. Træningen skal sættes i system og skal gennemføres. Derudover skal der fokus på kosten. Det er jo egentlig nemt at tabe sige, man skal kun gøre en ting:

“Spise færre kalorier end du forbrænder”

Men det er nemmere sagt end gjort. Derfor har jeg også fået lagt en kostplan.

Min plan er derfor:

  • Træning tre gange om ugen i den første måned, september
  • Derefter skruer jeg op til 4 gange om ugen.
  • Fokus på kosten – hold kostplanen! (Og tillad en gang snyd om ugen, man skal jo leve)

Hvad er dine mål? Smid en kommentar og lad mig høre..